09 februari 2011

Några till

Sakta men säkert går det framåt med tjejens alfabet. Nu är 6 bokstäver till klara och några ligger halvfärdiga. En av de som ligger halvfärdiga är bokstaven G som jag har lite bekymmer med. När jag har vänt och stoppat den med fyllning så har bokstaven tappat formen och det är svårt att se vilken bokstav det ska vara. Lite så var det också med C (se ovan) - att den liksom blir lite för bred. Jag tror att det beror på den skarpa böjen i mitten men jag vet inte vad jag ska göra åt det. Jag har redan klippt ner sömsmånen ordentligt så jag vågar inte ta mer där. Jag får fundera lite till...

Ja, just det - jag har skickat efter nytt tyg också! Egentligen skulle jag nog inte ha mer tyg men nu fick jag en beställning där jag var tvungen att skicka efter lite mer tyg och då passade jag på att ta lite mer när jag ändå var i farten. Så mycket underbara tyger Stoff & Stil hade i sin nya katalog! Om pengar eller plats inte varit några begränsningar hade det nog blivit en faslig massa! Jag hoppas i alla fall att tygerna kommer i början på nästa vecka och då lägger jag ut bildern på mina nyinköp.

Annars är det väldigt mycket på jobbet just nu (typ hela våren) så det blir väldigt lite tid till att pyssla. När jag väl är ledig är jag ofta trött eller så njuter jag av en stund i soffan. Förhoppningsvis blir man snart lite piggare när det blir allt ljusare ute och kvällarna blir längre!

3 kommentarer:

Fangoria sa...

De är verkligen supersöta, bokstäverna! Jag har haft sån lust länge att testa sy stora bokstäver men hittills inte blivit mer än en tanke. Hoppas du får till G:et snart! =)

Linda sa...

Jag gjorde ett försök med några bokstäver som du när tvillingarna var små, men det blev inte bra så jag gav upp. Istället gjorde jag bokstäver med applikationer som blev MYCKET bättre (bilder finns i min handarbetesblogg)

Agata Ragata sa...

Hej!
Vilka fina bokstäver! Har funderat länge på att sy sådana, men har inte kommit till skott ännu.

Angående tyger så beror det lite grann på. Är det något speciellt du har i åtanke så får du gärna höra av dig specifikt, men alltifrån 40 kr/meter (nr. 33 som dock är på 70-80 cm bredd, till 130 kr för nr. 10, 14, 13 (som är tillverkade i Japan och därmed högre kvalitet). nr 26. 50 kr per meter. Sen kan man ju alltid avrunda också... ;)
Upp till 3 meter kostar ungefär 50 kr i frakt.

Kolla även in detta

Related Posts with Thumbnails