15 februari 2011

Band

Återanvända eller använda nytt? Ja det är frågan?! Till upphängningen på mina stoppade mjuka bokstäver så har jag än så länge använt mig av de tunna satinband som finns i vissa kläder för att underlätta upphängningen. Funkade jättebra och de är ju oftast bara irriterande att ha kvar i plaggen då de ramlar fram och syns. Problemet uppstod nu när jag skulle sy lite fler bokstäver än bara några enstaka. Efter att ha sökt igenom alla hemmets kläder insåg jag att jag började få slut på band och att köpa en hel rulle kostar ju faktiskt inte så många kronor. I vilket fall mycket billigare än att köpa fler kläder! :-) 

Så nu har jag köpt en hel rulle med 100 meter... Det går åt 3 cm till varje liten ögla, ofta är det 2 öglor / bokstav vilket resulterar i knappt 2000 bokstäver som jag nu kan sy ytan att oroa mig för band. Oj, oj... Någon som vill beställa bokstäver? 20 kr styck!

1 kommentar:

Josefine sa...

Tack för ditt bud i auktionen i förmån för UNICEF. Du har blivit överbjuden och högsta budet ligger just nu på 150:- Auktionen avslutas imorgon klockan 18.00 så skynda in och buda över! ;)

Kolla även in detta

Related Posts with Thumbnails