13 september 2010

Same same but different

Inte mindre än tre handväskor har sett dagens ljus under de senaste dagarna. De är ca 20 cm höga och knappt 30 cm långa. När jag var färdig med den första ville jag direkt göra några till eftersom jag tyckte att modellen var så himla söt. Jag har en tryckknapp i mitten så att det går att stänga till väskan. Det finns även en liten ficka på insidan.

Nummer ett: Detta tyg fyndade jag i Skövde i somras när jag var där. Vid det tillfället var jag inte säker på om jag gillade tyget eller inte men jag drogs till det, så jag köpte en bit. Nu, ju mer jag arbetar med det, så gillar jag det mer och mer! Som foder har jag ett grönt bomullstyg med vita prickar. De gröna färgerna passar perfekt med varandra!

Tryckknapp och innerficka

Flower Power: Tyg från IKEA. Denna fodrade jag med svart bomullsväv, jag kände att det var tillräckligt med färg på utsidan, så det passade med svart på fodret.

Även detta tyg kommer från IKEA. Väskan är fodrad med orange bomullsväv.

Så olika de kan bli i olika tyg trots att modellen är likadan!

3 kommentarer:

Johanna sa...

Gud vilka härliga små väskor! Helt underbart fina :)

JoHo sa...

Åh, vilka FINA!! Shittans, den där gröna med medaljonger vill jag ha! :p (säljer du? ;))

JoHo sa...

Fniss. NU såg jag att Johanna som kommenterat ovanför var "min bloggvän" Johanna - Just nu och idag. Tänk att ni "känner varandra", hihi, världen är liten!

Kolla även in detta

Related Posts with Thumbnails