27 januari 2010

Vad är det egentligen?


Denna lilla filur blev till igår och färgen matchade precis min orchidé. Tyvärr vet jag inte riktigt vad filuren egentligen är för något, men det var roligt att brodera lite på det virkade. Jag bara virkade lite på måfå och broderiet var lika oplanerat.


Jag fick en kasse med garn i julas och jag tänkte att jag kunde använda en del av det till att testa ett vågmönster som jag var intresserad av. Garnet var tunt så jag använde dubbel tråd. Eftersom jag inte var säker på att lyckas använde jag blått garn (som kanske inte är min direkta favorit). Nu sitter jag här med en färdig ... som jag inte vet vad jag ska göra med! För det första vet jag inte vad det är - är det en disktrasa eller en grytlapp? Sedan är det kanske inte en färg som jag själv är så intresserad av... Några tips?

För ett tag sedan (faktiskt innan jul) så virkade jag dessa snöflingor, men det var inte förrän nu som jag fäste trådarna. Jag har inte stärkt dem än och vet inte om jag ska göra det heller. Mönstret hittade jag här.

Dottern har börjat visa stort intresse för köket och alla köksprylar och däribland även grytlappar. Så ikväll virkade jag en liten rosa så att hon har en egen.

1 kommentar:

Mariann sa...

Ojojoj vad du är produktiv! Tyckte om både handledsvärmare och apan!
Är det bomullsgarn i "trasorna" så kan du ju ha det som disktrasa.

Kram/mamma

Kolla även in detta

Related Posts with Thumbnails