29 juli 2011

Nyförvärv

När jag i juni försvarade min avhandling fick jag några presentkort som jag nu har utnyttjat (nästan). Dels var jag inne på Yll och Tyll och fick med mig alla dessa nystan hem. Väldigt lägligt att det var rea på hela Drops sortiment precis samtidigt så att jag fick ännu mer för presentkortet!


Inne på Ohlssons tyger var det också en massa rea men jag hade faktiskt inte så stor motivation att titta på tyg efter tyg (inte alls likt mig!). Tillslut hittade jag ändå de här 3 tygerna. Det lila med fåglar på är jersey som tyvärr inte var på rea, men vad gör man?! De övriga 2 tygerna är vanliga vävda bomullstyger och jag tror det var rea på dem båda två.


Hittade även denna fina förvaringsask att lägga en massa sytillbehör i. Praktisk men samtidigt tillräckligt snygg för att kunna stå framme!


Handlade även en del på semestern när jag var på en konkursutförsäljning, men det har inte blivit någon bild på den högen än. Nu måste jag snart sätta fart och börja producera igen så att jag inte bara köper på mig mer!

1 kommentar:

denise sa...

av Barbapappatyget gjorde jag en lampa till C och en påse för hennes virkade barbisar. Hoppas det finns lite rea kvar när jag återvänder till staden!

Kolla även in detta

Related Posts with Thumbnails